Felix Pătrășcanu

co-fondator FAN Courier

Frumusețea unui om vine de cele mai multe ori din bogăția cuvintelor lui.​ ​Chiar dac​ă​ ele sunt cu accent german.​
​Ascult de multe ori cona​ț​ionali de-ai mei care nu-mi transmit nimic.​ E lini​ș​titor s-o prive​ș​ti ​ș​i s-o ascul​ț​i atunci c​â​nd ​îți vorbe​ș​te despre Rom​â​nia, ​ț​ara ei natal​ă​. E ​î​n​ă​l​ț​ător s-o ascul​ț​i ​ș​i s-o prive​ș​ti atunci c​â​nd ​îț​i vorbe​ș​te despre ce multe oportunit​ă​ți de afaceri zac​ ​neatinse, la o lungime de bra​ț​ de a putea fi fructificate.​ ​E minunat s​ă​ ​ș​tii c​ă​ acest gen de oameni ​îț​i vor putea vorbi de la tribuna viitorului Parlament.
Se num​ește Hilde Brandl ​ș​i candideaz​ă​ la Senat.​​

De ce o susțin acum
pe Hilde?

Octavian Bădescu
- antreprenor

Hilde este o româncă cu mentalitate germană care iubește România.

Este vizionară, optimistă, naturală, o autentică liberală în gândire, care apără virtuțile pieței libere, interesele antreprenorilor, investitorilor români și străini, ale acelor oameni de tip “self-made” pe care îi respectă, apărând în egală măsură și portofelul contribuabilului.

Hilde a trăit în Europa Occidentală, în America de Sud și în România. A lucrat în mediul privat, a lucrat și pentru stat. Are o carieră profesională și se implică în proiecte sociale.

Dr. Wargha ENAYATI

Fondator REGINA MARIA
- Rețeaua Privată de Sănătate

Pe Hilde o știu de câțiva ani și din punct de vedere profesional și ca om. Suntem apropiați în felul nostru de a aborda problemele acute și stringente ale societății noastre, având amândoi o educație germană.

Acest amestec pe care îl găsesc în ea între cultura germană și cea română, pe care o înțelege foarte bine, este ingredientul de care poporul român ar trebui să profite mai mult.

Sper ca eforturile ei bine intenționate și susținute să aducă o schimbare în bine pentru țara noastră.

Dragoș Petrescu

proprietar al rețelei de restaurante
City Grill.

O cunosc pe Hilde Brandl de mulți ani și am încredere în ea. Mă bazez pe ceea ce spune, este un bun profesionist. România are nevoie de antreprenori precum Hilde, cât mai mulți și cât mai implicați! Curați, profesionițti, serioși.

Marius Bostan

Coordonator al proiectului RePatriot

O cunosc, o apreciez și o sustin! Hilde este un antreprenor entuziast al echipei RePatriot și exemplu de implicare pentru toți românii. Ca arhitect, a realizat proiecte de succes, ca antreprenor are inițiative reușite și pasiune pentru promovarea României. Cel mai important e că are o echipa în spate și sunt convins că va aduce un aport important la calitatea politicii românesti.