Sunt o persoană fundamental de dreapta, care crede în valorile economice și morale ale

dreptei. Cred în libertatea individuală, în libertatea economică, în forța antreprenorială și în

forța inovatoare a omului. De aceea, din Parlament voi susține legi care să scadă importanța

Statului în viața privată și în viața economică a cetățeanului.

Cred că omul nu trebuie să fie o anexă a statului, dependent de stat, taxat exagerat și umilit de instituții care trebuie să-i apere libertățile și drepturile. Din păcate, astăzi, cetățenii români sunt considerați a fi importanți doar în perioada alegerilor. În rest, statul maximal le restrânge libertățile și încearcă să intre în cele mai intime aspecte ale vieții lor.

De foarte mulți ani tot auzim că oamenii curați nu se implică în politică și că de aceea suntem conduși de aceeași oameni corupți. De aceea, am decis să mă implic.

Realitatea este că toți ne dorim o altfel de clasă politică. Cu oameni cinstiți și competenți. Așa, ca noi. Din nefericire, cei care sunt corecți au stat prea mult timp, departe de politică, iar realitatea este că nu putem cere schimbarea clasei politice iar noi, oamenii buni, să stăm deoparte.

Foarte multă lume m-a întrebat de ce candidez, iar unii m-au întrebat chiar cum și cine mă sprijină. Răspunsul e foarte simplu: reprezint aproximativ 100 de oameni de afaceri din România, români și străini, care m-au convins să candidez. Un merit important aici l-a avut și premierul Dacian Cioloș și președintele PNL, Alina Gorghiu. Ambii m-au încurajat să fac pasul în arena politicii și ambii mi-au dat asigurări că împreună putem facem lucruri importante pentru români.

În mod evident, nu îmi puteam asuma această candidatură decât în cadrul PNL, singurul partid de dreapta din România și formațiunea politică cu cea mai mare și cea mai bogată experiență. În plus, trebuie să recunosc că încă de când eram un copil eram fascinată de istorie și încă de atunci am realizat că majoritatea momentelor importante din istoria noastră au fost legate de PNL: unirea de la 1859, aducerea Regelui Carol I, câștigarea independenței în 1877 sau chiar Marea Unire de la 1918.

După 1990, PNL a fost unul dintre puținele partide care au încercat să reformeze și să modernizeze țara. Partidul și-a adus un aport important la aderarea României la NATO și Uniunea Europeană. În prezent, PNL este partidul care susține valorile statului de drept și valorile euro-atlantice. Iată de ce, alegerea Partidului Național Liberal a fost una naturală și bazată strict pe afinitate ideologică.